Vörå samgymnasium erbjuder ännu ett tillfälle i vår att komma och ta del av information om studier vid vårt gymnasium!

Måndagen den 21.2. kl 18-19  informerar vi om studier och svarar på frågor via Zoom. Vi finns också på plats i gymnasiet och vill ni hellre ta del av informationen tillsammans med oss på plats så är ni hjärtligt välkomna till Salen Minna Canth på andra våningen, Campus Norrvalla, Vöråvägen 305.  Det finns möjlighet till rundvandring efteråt.

Vi berättar om gymnasiestudier, studentexamen och utbudet av kurser som finns att tillgå just vid vårt gymnasium. Extra kurser i tex musik, språk, biologi och kemi ger varje studerande större valmöjligheter. Ett stort utbud av högskolekurser finns också att tillgå. Vi fokuserar på studier och allmänna linjen denna gång, men svarar naturligtvis gärna på frågor gällande idrotten också.

Zoomlänken till infotillfället bifogas här

Meeting ID: 919 8137 0293   Passcode: 539249